DOC Visitor Centre

LOCATION

Kauaeranga Valley, Coromandel Peninsula, New Zealand
 

CREDITS

Stanley Construction, Matamata

 

DESCRIPTION


The Kauaeranga Valley Visitor Centre was constructed by Stanley Construction, Matamata. The largest of the beams was 765 x 115 x 31.0 metres. Virtually all the Glulam was exposed visually to the environmental elements;  they were either H3.2 CCA treated or H5 CCA treated. Glulam was the product of choice due to its weight to strength ratio (extremely light for its load capabilities) and the natural and harmonising way the product blended into the bush surrounds.
  • image 01
  • image 01
  • image 01
  • image 01
  • image 01
     

CONTACT US

 
icon call +64 9 253 9349
icon enq 
btn contact online
9 Bostock Place
East Tamaki
Auckland 2013
New Zealand


 
P O Box 204 116
Highbrook
Auckland 2161
New Zealand


icon linkedin icon pinterest