Otahuhu Recreational Centre

LOCATION

Auckland, New Zealand
 

CREDITS

Architect: Creative Spaces / Engineer: MSC Consulting Engineers / Contractor: NZ Strong
 

DESCRIPTION

Otahuhu Recreational Centre incorporates a library, indoor swimming pool and outdoor recreation area. Long Curved Glulam beams from TimberLab give this building the airy open and natural look that makes it so impressive.
Early collaboration with the consultants helped to ensure the most cost effective options were achieved in this innovative building. With the zig-zag overlapping shaping of this facility, every beam was individually detailed with our 5 Axis CNC Gantry Bridge. This helps to eliminate the need for complex cutting and detailing on site.
The ability for TimberLab to provide accurate CNC detailing is a tremendously valuable aid for both designers and site installation.
  • image 01
  • image 01
  • image 01
  • image 01
  • image 01
     

CONTACT US

 
icon call +64 9 253 9349
icon enq 
btn contact online
9 Bostock Place
East Tamaki
Auckland 2013
New Zealand


 
P O Box 204 116
Highbrook
Auckland 2161
New Zealand


icon linkedin icon pinterest